Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@15:59:46 GMT

بورس امروز ۹ اسفند + اخبار و وضعیت

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۴۸۱۶۲

بورس امروز ۹ اسفند + اخبار و وضعیت

بازار امروز نیز با افت ۱۱۸۵۵ واحدی نسبت به روز چهارشنبه کانال ۱.۲۰۰ هزار واحد خود را از دست داد و به سطح ۱.۱۹۳.۹۷۶ واحد رسید که نسبت به روز چهارشنبه افت ۰.۹۸ درصدی را تجربه کرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، ایمان کرمی، تحلیلگر بازار سرمایه، بورس امروز _شنبه ۹ اسفند ماه_ را اینگونه تحلیل می‌کند: بازار امروز نیز با افت ۱۱۸۵۵ واحدی نسبت به روز چهارشنبه کانال ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲۰۰ هزار واحد خود را از دست داد و به سطح ۱.۱۹۳.۹۷۶ واحد رسید که نسبت به روز چهارشنبه افت ۰.۹۸ درصدی را تجربه کرد و بخش عمده از بازار در صف فروش بود و به صورت کامل نقد شوندگی خود را از دست داده است.

شاخص هم وزن نیز با افت ۱۰۱۰ واحدی به سطح ۴۳۳.۳۸۵ واحد رسید که نسبت به روز چهارشنبه افت ۰.۲۳ درصدی را تجربه کرد. شاخص کل فرابورس نیز با افت ۱۳۰ واحدی به سطح ۱۶.۹۸۶ واحد رسید. ارزش معاملات بازار بورس برابر با ۳۸.۶۳۶ میلیارد ریال و ارزش معاملات بازار فرابورس برابر با ۵۶.۹۷۸ میلیارد ریال بود.

بازاری که گویا اصلاحش تمامی ندارد؛ نه نرخ دلار افت چندانی داشته و شرایط سیاسی اقتصادی تغییر کرده و بلکه قیمت‌های جهانی نیز با رشدهای بسیار قابل ملاحظه‌ای روبروی بوده است اما سرمایه گذاران نسبت به آینده بازار امیدوار نیستند.

هرچه که در خصوص وضعیت مناسب بنیادی شرکت‌ها اطلاع رسانی شود هیچ تأثیری ندارد، تنها بازاری که دچار چنین افت قیمتی شده است بازار بورس است و هر روز وضعیت سرمایه‌های مردم وخیم‌تر می‌شود؛ اینقدر تصمیم‌های مختلف گرفته شده اما همچنان هیچ کدام مؤثر نیست.

نمادهای تأثیرگذار بر روند معاملات امروز بازار

نمادهای تأثیر گذار بر بازار فرابورس

نمادهای پر تراکنش در بازار بورس

نمادهای پر تراکنش در بازار فرابورس

بیشترین سطح عرضه و تقاضا در بازار بورس

بیشترین سطح عرضه و تقاضا در بازار فرابورس

نگاهی به بازار فولاد جهانی

قیمت‌ها در دریای سیاه: بیلت ۵۷۰ دلار، ورق گرم ۷۲۵ دلار و ورق سرد ۸۵۵ دلار. این نرخ‌ها در بازار بورس کالا تأثیر خواهد داشت، برای فعالان بازار بسیار عجیب است که این سطح از قیمت‌های جهانی و نرخ دلار آزاد ۲۵۶,۰۰۰ ریال سهم‌ها در صف فروش هستند.

بررسی شرکت ذوب آهن اصفهان

ذوب‌آهن اصفهان اولین و بزرگترین کارخانه تولیدکننده فولاد ساختمانی و ریل در ایران و بزرگترین تولید کننده محصولات طویل در خاورمیانه است که با ظرفیت ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار تن فولاد، انواع مقاطع فولادی ساختمانی و صنعتی را تولید می‌کند. کارخانه ذوب‌آهن اصفهان در سال ۱۳۵۰ به بهره برداری رسید. این کار خانه که در جنوب غربی استان اصفهان قرار دارد، نقش مهمی در شکل گیری دیگر صنایع فولادی ایران ایفا نمود و به همین دلیل، لقب مادر صنعت فولاد کشور را دارد.

محصولات کارخانجات این شرکت به بیش از ۲۳ کشور اروپایی، آسیایی و آفریقایی صادر می‌شود و در بازار داخل این محصولات در پروژه‌های بزرگی همچون برج میلاد تهران، نیروگاه هسته‌ای بوشهر، سدهای بزرگ و مترو مورد استفاده قرار گرفته ضمن اینکه ریل‌های تولیدی این شرکت به زودی در توسعه خطوط راه آهن ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ایران در قرون و اعصار گذشته، از جهت آشنایی با نحوه تولید آهن و فولاد، همسطح و همتراز دیگر جوامع و تمدن‌های بزرگ بود. اما در سه قرن اخیر به لحاظ افزایش سرعت تحولات در زمینه تکنولوژی تولید فولاد در کشورهای صنعتی و نیاز روزافزون به محصولات فولادی، ایران در زمره وارد کنندگان محصولات فلزی قرار گرفت و ایجاد یک کارخانه ذوب آهن به عنوان صنعت مادر و یک آرمان ملی از دوره قاجار مطرح بود که همواره با موانع متعددی از جمله مشکلات سیاسی خارجی و داخلی و محدودیت‌های مالی مواجه بود.

تا اینکه در چهارچوب پروتکل همکاری‌های فنی و اقتصادی بین دولت ایران و شوروی سابق، احداث کارخانه ذوب آهن مورد توافق قرار گرفت و موافقت نامه‌ای به امضا رسید که در ۲۳ دی ماه ۱۳۴۴ به تصویب مجلس رسید. یکی از اصول این توافق نامه همکاری دولت شوروی در زمینه احداث کارخانه ذوب آهن در ایران بود.

بر همین اساس شرکت ملی ذوب آهن ایران قراردادی با مؤسسه (تیراژ پروم اکسپورت شوروی) برای تهیه طرح و تجهیزات لازم کارخانه و تجهیز معادن سنگ آهن و زغال سنگ و سنگ آهک منعقد کرد. کارشناسان شوروی با توجه به محدودیت منابع مالی و مواد اولیه خصوصاً ذخایر شناخته شده زغال سنگ، ظرفیت کارخانه را در فاز اول ۵۵۰ هزار تن فولاد در سال تعیین کردند که مورد موافقت قرار گرفت.

عملیات اجرایی ساخت واحدهای مختلف کارخانه از سال ۱۳۴۶ آغاز و با ایجاد کارگاه‌های کک سازی، اگلومراسیون و کوره بلند شماره ۱ در نیمه اول دی ماه ۱۳۵۰، بهره برداری از مجتمع با تولید چدن آغاز شد و تولید محصولات فولادی نیز با راه اندازی بخش فولاد سازی و مهندسی نورد در دی ماه ۱۳۵۱ با ظرفیت ۵۵۰ هزار تن در سال شروع شد. متعاقب آن در سال ۱۳۵۱ کارهای ساختمانی و اجرایی طرح توسعه برای رسیدن به ظرفیت ۹۰۰/۰۰۰ /۱ تن فولاد در سال با احداث کوره بلند شماره ۲ و توسعه بخش‌های مختلف آگلومراسیون، کک سازی، فولاد سازی، نورد و.... شروع گردید. و عملیات ساختمانی کمپلکس چدن در سال ۱۳۵۷ به اتمام رسید.

به دلیل اشکالات موجود در طراحی ماشین‌های ریخته گری مداوم روسی، فولادسازی به عنوان گلوگاه و محدود کننده تولید بود که در همین رابطه از سال ۱۳۶۷ نصب دو ایستگاه ریخته گری مدرن از کشور ایتالیا شروع و در سال ۱۳۶۹ بهره برداری کامل از کمپلکس فولاد تا مرز ظرفیت اسمی انجام پذیرفت.

اگرچه در دوران جنگ تحمیلی در ذوب آهن نیز همچون دیگر صنایع روند رسیدن به اهداف طرح توسعه در حد مطلوب نبود ولی پس از اتمام جنگ این کارخانه با به کارگیری امکانات خود توانست به مرز تولید ۰۰۰/۰۰۰ /۲ تن یعنی بیش از ظرفیت نصب شده تجهیزات خود برسد. در ادامه به دنبال مطالعات انجام شده، اجرای بازسازی جامع و همه جانبه در دستور کار کارخانه قرار گرفت و با تکیه به توانمندی‌های موجود در نیروهای متخصص سعی شد ضمن استفاده از ظرفیت بازسازی با کمترین هزینه و اتلاف وقت اقدام به افزایش ظرفیت تولید واحدها نموده، تنوع محصولات را اضافه کرده و همچنین کیفیت آنها را بهبود بخشید.

سنگ آهن پس از استخراج از معادن از طریق جاده و ریل به انبارهای شرکت منتقل می‌گردد که بخشی از آن برای تولید آگلومره به واحد آگلومراسیون انتقال داده شده و بخشی از آن به طور مستقیم وارد کوره بلند برای تولید چدن می‌گردد.زغال سنگ نیز همانند سنگ آهن از معادن بوسیله ریل و جاده به سیلو های شرکت انتقال داده شده و به واحد کک سازی برای تولید کک فرستاده می‌شود. کک تولیدی سوخت اصلی واحد کوره بلند برای احیا سنگ آهن و تولید چدن می‌باشد.برای بدست آوردن فولاد خام چدن تولیدی بخش کوره بلند به واحد کنورتور فولادسازی انتقال می‌یابد، فولاد خام تولیدی در مرحله ریخته گری تبدیل به شمش گردیده و برحسب برنامه تولید و فروش شرکت به واحدهای نورد برای تولید محصولات نهایی از قبیل ریل، تیرآهن، کلاف و.. فرستاده و بخشی از آن نیز تحت عنوان شمش کالایی به فروش می‌رسد

پروژه‌های زیست محیطی:

فرایندهای مورد استفاده در صنایع فولاد، ماهیتاً می‌توانند باعث انتشار گازهای گلخانه‌ای و آلاینده‌ها در محیط زیست شوند، مگر آنکه اینگونه صنایع، با جدیت و متعهدانه، در زمینه بهبود شرایط زیست‌محیطی فرایندهای تولید و کاهش انتشار آلاینده‌ها و گازهای گلخانه‌ای فعالیت نمایند. محیط زیست خانه بزرگی است که همه ما انسان‌ها در آن زندگی می‌کنیم. بهداشت و حفظ و بقای محیط زیست، وظیفه تک تک ما انسان‌ها است و واحد بزرگ صنعتی همچون ذوب‌آهن نمی‌تواند در این زمینه بی تفاوت باشد.

از این رو است که طی سال‌های گذشته پروژه‌های زیست‌محیطی متعددی در ذوب‌آهن اصفهان به مرحلۀ اجرا در آمده و یا در برنامه پروژه‌های حال و آتی می‌باشد. عناوین برخی از این پروژه‌ها عبارتند از آسپیراسیون کوره بلند شماره ۱، کاهش میزان غبار در گاز خروجی کنورتورهای بخش فولادسازی تا میزان استاندارد، کاهش CO در خروجی کنورتورهای بخش فولادسازی تا میزان استاندارد، تصفیه‌خانه پساب صنعتی غیر سمی به ظرفیت ۷۷۰ متر مکعب در ساعت، انتقال پساب زرین‌شهر جهت آبیاری فضای سبز غیر مثمر اطراف کارخانه و حومه زرین‌شهر به میزان ۲۱۶ متر مکعب در ساعت، پروژه پنجگانه زیست محیطی بخش آگلومراسیون، مشعل‌های سوزاننده گازهای اضافی کک و کوره‌بلند اندازه‌گیری، پایش و نمایش مقادیر آلاینده‌ها (به طور On Line)در محیط ذوب‌آهن، ایجاد بیش از ۱۶۰۰۰ هکتار فضای سبز در فضای داخل و اطراف شرکت به عنوان بزرگترین جنگل مصنوعی کشور و یکی از مؤثرترین راه‌ای جذب co۲ محیط.

طرح‌ها و پروژه‌های توسعه، بازسازی و نوسازی

پروژه تولید ریل، با عنایت به تفاهم‌نامه تیرماه ۱۳۹۳ وزیران محترم صنعت، معدن و تجارت؛ تعاون، کار و رفاه اجتماعی و راه و شهرسازی در خصوص تولید ریل ملی در شرکت سهامی ذوب‌آهن اصفهان، مقرر گردید به منظور تأمین نیازهای ریلی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، در فاز نخست این پروژه، به منظور تولید ریل UIC۶۰ (برای اولین بار در کشور) و تیرآهن بال پهن، کارگاه نورد ۶۵۰ ذوب‌آهن تجهیز و بازسازی گردد. پس از بررسی و مطالعات دقیق، اجرای این پروژه با مشارکت پیمانکارانی از آلمان و ایران آغاز گردید و مطابق برنامه زمانی پروژه، فاز اول در شهریور ۹۵ با حضور معاون اول محترم ریاست جمهوری بهره برداری آغاز شد.

گوگرد زدایی از چدن مذاب، با احداث واحد گوگرد زدایی از چدن مذاب در قسمت میکسر کارگاه فولادسازی موجود کارخانه، امکان تولید فولاد خام کیفی و در نهایت محصولات خاص نوردی فراهم گردید.

ایستگاه ریخته‌گری شماره ۵، با احداث یک ماشین ریخته گری مداوم ۶ شاخه به ظرفیت یک میلیون تن شمش فولادی در محدوده واحد ریخته گری موجود، نسبت به جذب چدن تولیدی کوره بلندهای فعلی به صورت کامل اقدام شد و در شهریور ۹۵ با ۱۷ ذوب (روزانه) با حضور معاونت محترم ریاست جمهوری افتتاح شد.

کارگاه اکسیژن جدید به ظرفیت h۲۵۰۰۰ Nm۳، دستیابی به تولید سالانه ۳.۶ میلیون تن فولاد در ذوب‌آهن، مستلزم توسعه و افزایش تولیدات گازهای فرآیندی مانند اکسیژن، ازت و آرگون می‌باشد. بدین منظور، احداث کارگاه اکسیژن جدید در دستور کار اجرا قرار گرفته است. در این پروژه، یک واحد جدایش هوا به منظور جداسازی گازهای اکسیژن، ازت و آرگون از هوا با پیشرفت ۵۷ درصد در حال احداث می‌باشد. محصولات این کارگاه شامل ۲۵۰۰۰ نرمال متر مکعب در ساعت گاز اکسیژن، ۱۸۰۰۰ نرمال متر مکعب گاز ازت و ۹۰۰ نرمال متر مکعب مایع آرگون خواهد بود.

تزریق پودر زغال، با اجرای این پروژه امکان دریافت زغال کک نشو (زغال با کیفیت پایین) و انجام فرآیند خرد کردن، گرما دهی بمنظور حذف رطوبت و پودر کردن میکرونی جهت شارژ در کوره بلند با هدف کاهش مصرف کک متالورژی فراهم می‌گردد و مطابق برنامه زمانی پروژه اواخر ۹۶ به بهره برداری می‌رسد.

گندله سازی، جهت تغییر شارژ کوره بلند از سنگ آهن و آگلومره به گندله و آگلومره که افزایش بهره‌وری کوره بلند را در پی دارد در حال اجراست و در نیمه اول سال ۹۷ به بهره برداری می‌رسد.

آخرین گزارش ماهانه ذوب آهن

پیش بینی سود شرکت (سامانه کدال)

بر اساس پیش بینی سود شرکت نسبت پی بر ای تحلیلی با فرض قیمت ۳,۹۸۳ ریال روز جاری عدد ۱۶ واحد خواهد بود.

تابلوی امروز معاملات سهم

نقشه بازار بورس

کد خبر 477874

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شاخص بورس امروز اخبار بورس امروز پیش بینی بورس امروز تحلیل بورس امروز وضعیت بورس امروز چگونه بود نقشه بازار بورس امروز وضعیت بورس امروز بورس امروز چگونه بود روند بورس امروز بورس امروز چگونه است علت افت بازار بورس امروز علت رشد بورس امروز بازار بورس بورس شاخص بورس معاملات بورس شاخص کل بورس بورس تهران سازمان بورس اوراق بهادار شاخص بورس تهران بازار دوم بورس سهامداران بورس بازار اول بورس فرابورس بازار سرمایه و بورس اخبار بورس اخبار مهم بورس اخبار بورس تهران اخبار لحظه ای بورس پیش بینی بورس فردا بورس فردا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق نسبت به روز چهارشنبه کارخانه ذوب آهن ذوب آهن اصفهان بازار فرابورس بهره برداری برای تولید بازار بورس زیست محیطی نیز با افت کوره بلند ریخته گری قرار گرفت واحد رسید تن فولاد پروژه ها متر مکعب سنگ آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۸۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خروج نقدینگی از بازار سرمایه ادامه‌دار شد

رباب وفایی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: امروز هم در بازار برخلاف انتظار‌ها خبر خاصی نبود! تابلوی معاملات کم رمق است و همچنان رکود و سردرگمی به راحتی حس می‌شود و ظاهرا اراده‌ای برای رشد بازار وجود ندارد. هر خبر یا شایعه‌ای بهانه‌ نوسان یک الی دو روزه می‌شود و این دور باطل فعلا ادامه دارد.

او در ادامه می‌گوید: امروز ارزش معاملات خرد بورس به ۳,۶۴۴ میلیارد تومان رسید و خالص سفارشات با خروج ۱۴۰ میلیارد تومانی پول از بازار سرمایه همراه بود. همچنین تعداد نماد‌های مثبت ۲۴۱ و تعداد نماد‌های منفی ۵۶۵ نماد بود. به عبارتی حدود ۷۲ درصد نماد‌ها در شرایط قرمز بودند و بیشترین تاثیر مثبت بر بازار با وامید و بیشترین تاثیر منفی بر بازار با فولاد به ثبت رسید.

وفایی گفت: در نهایت شاخص کل بورس در پایان معاملات امروز با کاهش ۵ هزار واحدی به ۲ میلیون و ۲۵۹ هزار واحد رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • خروج نقدینگی از بازار سرمایه ادامه‌دار شد
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • ریزش ۵ هزار واحدی شاخص بورس
  • گزارش روزانه بورس ۱۶ اردیبهشت؛ افت ۵ هزار واحدی شاخص کل
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
  • بورس امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • آینده بورس در چند پرده
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • توضیحات فولاد ازنا در مورد یک خبر