Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-05@13:34:39 GMT

۱۵۰تریلیون تومان سرمایه مردم در بورس ذوب شد

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۷۷۳۰۷

موسوی لارگانی در واکنش به زیان بخش زیادی از مردم‌در نوسانات بازار بورس گفت: این در حالی است که بورس و نحوه معاملات در آن یک تخصص است که نمی توان مردم را بدون دادن آموزش اولیه وارد این بازار پرریسک کرد. اما دولت به این موضوع مهم توجه نکرد و در حال حاضر دستکم ۱۵۰۰ تریلیون ریال معادل ۶۵ تا ۷۰ میلیارد دلار از سرمایه مردم ذوب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: حجت‌الاسلام سیدناصر موسوی لارگانی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اعلام خبر به جریان افتادن طرح تحقیق و تفحص از سازمان بورس، اظهار داشت: طی یکسال اخیر مخصوصا ۶ ماه ابتدایی سال ۱۳۹۹ سیاست دولت مبنی بر تشویق حضور میلیونی مردم در بورس عملیاتی شد.

وی در همین رابطه افزود: متعاقب آن تعداد افراد دارای کد بورسی نسبت به سال قبل از حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار نفر به بالای ۵۰ میلیون نفر رسیده است.

این در حالی است که بورس و نحوه معاملات در آن یک تخصص است که نمی توان مردم را بدون دادن آموزش اولیه وارد این بازار پرریسک کرد. اما دولت به این موضوع مهم توجه نکرد و در حال حاضر دستکم ۱۵۰۰ تریلیون ریال معادل ۶۵ تا ۷۰ میلیارد دلار از سرمایه مردم ذوب شده است.

موسوی لارگانی ضمن انتقاد از سیاست دولت در اداره و مدیریت بازار بورس تصریح کرد: همانطور که در این طرح نیز عنوان شده است که چنین سیاستی دارای پیامدهای امنیتی سنگین است و نمی توان پذیرفت که دولت از ابتدا نسبت به این امر اطلاع نداشته است. از همین رو ضرورت دارد جهت جلوگیری از وخیم تر شدن اوضاع طرح تحقیق و تفحص در سازمان بورس و اوراق بهادار تهران با محورهای زیر عملیاتی شود.

طراح طرح تحقیق و تفحص از سازمان بورس همچنین درباره پذیرش شرکت‌های بورسی، گفت: طی این تفحص ما عنوان کردیم که چرا سازمان بورس و اوراق بهادار از پذیرش بیشتر شرکتها دارای امتیاز لازم به بورس خودداری کرده است؟ اگر این پذیرش ها انجام می شد، سهام سایر شرکتهای حاضر در بورس تا این حد حبابی رشد نمی کرد که حالا با ترکیدن آن ۱۵۰۰ تریلیون ریال به مردم خسارت وارد شود. دلیل این سیاست سازمان بورس چیست؟

وی تاکید کرد که باید مشخص شود که چه شرکت‌هایی طی یکسال اخیر و با چه شرایطی در بورس پذیرفته شده اند؟ مواردی وجود دارد که یک شرکت کاغذی با سرمایه ۲۰۰ میلیارد تومانی طی سه ماه تمام فرآیند پذیرش در بورس انجام شده و با رقم ۳۲۰۰ میلیارد تومان به مردم فروخته شده است، این در حالی است که این شرکت حتی دفتر مرکزی هم ندارد و اکنون سهام فروخته شده اش کاغذی بیش نیست؟ علت چنین پذیرش های بورسی چیست؟

نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی همچنین با ابراز تاسف از ضعف مدیریت رئیس جمهور در اداره سرمایه مردم در بازار بورس، خاطرنشان کرد: آقای روحانی در جایگاه ریاست جمهوری رسما مردم را دعوت به حضور در بورس کرد و متعاقب آن میلیونها نفر با گرفتن کد بورسی به خرید سهام اقدام کرده اند. آقای رییس جمهور قول داد که از سرمایه مردم در بورس حمایت و حفاظت خواهد کرد.

وی تصریح کرد: سوال ما در این تفحص این است که پشتوانه کارشناسی سخنان رییس جمهور چه بوده است؟ چرا دولت حمایت لازم را از بورس نکرده و در حال حاضر میلیونها نفر از مردم عادی و سهامداران خرد متحمل ضرر شده اند؟

وی د ر خاتمه سخنانش بیان کرد: ما بنا داریم طی این تفحص روشن شود که کل گردش مالی بورس طی سه دوره سال ۱۳۹۸، شش ماهه دوم سال ۱۳۹۹ و شش ماه ابتدایی سال ۱۳۹۹ چقدر بوده است؟ چه مقدار درآمدزایی مالیاتی برای دولت داشته است؟ کارگزاری ها هر کدام چه مقدار کارمزد گرفته اند و این پولها کجا هزینه شده است. منبع: فارس برچسب ها: عضو هیأت رئیسه مجلس ، سرمایه مردم ، بورس ، ذوب شدن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: عضو هیأت رئیسه مجلس سرمایه مردم بورس ذوب شدن سازمان بورس سرمایه مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۷۷۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو طرفه شدن بازار سرمایه مهم‌ترین عامل ایجاد قرارداد آتی تک سهم+ فیلم

محمود گودرزی مدیرعامل بورس تهران در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: در رابطه با قرارداد‌های آتی تک سهم تاکنون بیش از ۳۰ نماد در بازار ابزار‌های نوین خودمان در قالب قرارداد آتی تک سهم شروع به کار کردند نکته‌ای که وجود دارد این است که omsهای متنوعی بتوانند اضافه شوند در حال حاضر دو تا از oms مجوز گرفتند به مرور که چند oms دیگر هم اضافه شوند به امید خدا ما نماد‌های پایه‌ایی که بخواهند در بازار قرارداد آتی تک سهم فعالیت داشته باشند را اضافه خواهیم کرد.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: فکر می‌کنم به امید خدا تا پایان سال بتوانیم به بیش از ۴۰ نماد به عبارتی حداقل نماد‌هایی که گردش بالایی دارند این فرآیند را افزایش دهیم.

گودرزی در رابطه با اهمیت قرارداد آتی تک سهم هم بیان کرد: دو طرفه شدن بازار مهم‌ترین فاکتور و عامل ایجاد این بازار است و فکر می‌کنم بازار آتی تک سهم می‌تواند کمک شایانی کند که حتی در بازار نزولی هم معامله‌گران سود داشته باشند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • خروج نقدینگی از بازار سرمایه ادامه‌دار شد
  • سود ۱۳۵۰ درصدی صندوق سهامی سرو!
  • آینده بورس در چند پرده
  • آیا بورس به تنهایی می‌تواند باعث رونق تولید شود؟ 
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • دو طرفه شدن بازار سرمایه مهم‌ترین عامل ایجاد قرارداد آتی تک سهم+ فیلم
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • لزوم توجه دولت به مشارکت و امنیت خاطر مردم در سرمایه‌ گذاری‌ ها
  • مخالفت احمدی‌نژاد با گشت ارشاد / دولت به وزرا می‌گوید استیضاح نشو، استعفا بده!
  • ادعای علیرضا بیگی از مخالفت احمدی نژاد با گشت ارشاد